TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán Miskolcon, szombaton a Tiszavirágban

 
16 jan 2023

A héten két meccset is játszunk az E.ON OB I-ben. Szerdán 19.30-kor a Miskolc vendégei leszünk, szombaton 16.30-kor Tisza-parti derbi következik, hazai környezetben a Szolnoki Dózsát fogadjuk.

Vereséggel kezdtük 2023-at. Szombaton szoros csatában 8-7-es vereséget szenvedtünk az Eger otthonában. Sokáig nincs okunk szomorkodni, hiszen a héten két meccs is vár ránk. Szerdán 19.30-kor idegenben, a Miskolc otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért. Fontos találkozó vár ránk. Mi a nyolcadik helyen állunk, nyolc pontunk van, míg ellenfelünk a kilencedik 7 ponttal. Az elmúlt fordulóban bravúros 10-10-es döntetlent értek el a Miskolc otthonában.

A 2021-2022-es szezonban idegenben sikerült legyőznünk őket. Akkor remek játékkal 9-6-ra diadalmaskodtunk. Szegeden viszont a Borsod vármegyei együttes nyert, 11-8-ra.

Hétfőn még Vásárhelyen edzünk, kedden délelőtt viszont végre visszatérhetünk otthonunkba, a Tiszavirág Sportuszodába. A szerdai meccs után szombaton is az E.ON OB I-ben szerepelünk, méghozzá itthon. Következik a Tisza-parti derbi. Ez egyedülálló Magyarországon, hogy két első osztályú csapat egy folyó partján helyezkedik el. Ebből már sokan kitalálhatták, hogy tízszeres magyar bajnok Szolnok érkezik a Tiszavirág Sportuszodába. Igazán patinás csapattal találkozunk. A szombati bajnoki 16.30-kor kezdődik.