TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vukicsevics pontot mentett a Miskolc ellen

 
01 ápr 2017
ContiTech Szeged Diapolo–Miskolc 12–12 (1–2, 4–4, 5–3, 2–3)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, felsőház, 8. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Rubos, Bene.
ContiTech Szeged Diapolo: Meixner – Sánta 1, Pellei, Sedlmayer 2, Kiss Cs., Manhercz Á., Chilkó. Csere: Vukicsevics 5, Nagy M., Manhercz K. 4, Illés. Vezetőedző: Varga Péter.
Miskolc: Kósik – Hornyák, Vadovics, Boven 4, Milicsics 5, Halek 1, Lukács D. Csere: Miklós, Misics, Lukács Á., Jakab 1, Nagy 1. Vezetőedző: Sike József.
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 8/5.
Ötméteresből: 2/2, ill. –.
Kipontozódott: Manhercz Á., Manhercz K., ill. Halek, Boven.
Kiállítva – cserével végleg: Misics.
Nem kezdtünk jól az utolsó rájátszásbeli meccsünkön, a találkozó elején a vendégek, a Miskolc vezetett. A harmadik negyedben változott a helyzet, Manhercz Krisztián vezérletével sikerült előbb egyenlítenünk, majd a vezetést is átvettük, így 24 perc után 10-9-re már a ContiTech Szeged Diapolo vezetett.
Hatalmas izgalmakat hozott az utolsó nyolc perc. 11-10 volt a javunkra, azonban a meccs hajrájában fordított a vendég együttes, 12-11-re már a borsodiak vezettek. Három másodperccel a vége előtt Milos Vukicsevics ötméterest harcolt ki, amit a szerb játékos értékesített, így 12-12 lett a végeredmény, egy pontot szereztünk.
Sánta Dániel: – Jól felkészült Miskolccal találkoztunk, de meg akartuk mutatni, hogy tudunk győzni a felsőházban. Sajnos ez nem sikerült. Végig dolgozott az adrenalin mindkét csapatban, ez meg is látszott a kiállításokon. A BVSC-vel játszunk a rájátszás első körében, állunk elébe.