TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Tévés meccset játszunk a Honvéd ellen

 
29 szept 2023

Férfi csapatunk szombaton 16.30-kor tévés meccset (élő: M4 Sport+) játszik az Endo Plus Service-Honvéd otthonában.

Ez más meccs lesz. Más, mert ország-világ láthat majd bennünket, nagyon régen fordult elő, hogy tévés meccset vívjuk. Szombaton ez újból valóság lesz, 16.30-kor idegenben, a Honvéd otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért. A meccset az M4 Sport+ adja majd élőben!

Újból egy remek csapat, a tavalyi bronzérmes lesz az ellenfelünk. A hazaiak mestere az a Szivós Márton, aki egykor minket is erősített. A Honvéd jól kezdte a bajnokságot, eddig két meccset játszottak és mind a kettőt megnyerték. A nyitó találkozón 16-10-re nyertek a Kaposvár otthonában, majd hazai medencében nagy csatába 10-8-ra győzték le a Pécs együttesét.

Mi három meccsen vagyunk túl, és mind háromszor vereséget szenvedtünk. Előbb a Szolnok, majd a BVSC és Vasas is nyert ellenünk, de az erőviszonyokat ismerve, ez várható volt, hiszen jobb és erősebb csapatok ellen kaptunk ki.

Mindenképpen jó hír, Nagy Márton a Vasas ellen már játszott, egyedül kapitányunk, Sánta Dániel nem bevethető még, de már ő is egyre többet tréningezik a társakkal, de még gyógytornára is jár.

Mesterünk, Kiss Csaba kiemelte, hogy ez a találkozó is remekül szolgálja azt, hogy fejlődjünk, lépjünk előre, mert hamarosan már olyan meccsek várnak ránk, amiket szeretnénk megnyerni. A Vasas elleni első félidőre lehet alapozni, de ezt kellene még hosszabb időre kitolni, mert akkor lehet csakis esélyünk egy szoros meccset vívni a jó erőből álló Honvéd ellen.