TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán munkához lát női és férfi csapatunk

 
02 jan 2024

Véget ér a megérdemelt pihenő. Szerdán mindkét OB I-es csapatunk, azaz a női és férfi együttesünk is megkezdi a felkészülést, ami igazán hosszú lesz.

A lányok lesznek a legfrissebbek, ők szerdán 8.15-kor úszással indítják az új évet, ez lesz 2024 első foglalkozása, amit Szabó Tamás vezetőedző vezényel.

Nem sokkal később férfi csapatunk is belecsap a lecsóba. Kilenc órakor kondival indul 2024, majd irány a medence, Kiss Csaba vezetőedző és segítője, Lehmann István várja majd a fiúkat. Úszás, úszás és úszás. Az első napok, az első hetek erről szólnak majd. Egy újabb alapozáson vesz részt a társaság, hiszen kell a jó erőnlét, márciusban kezdődik a rájátszás, legnagyobb örömünkre a felső házban, azaz a legjobb nyolc között folytatjuk.

Első meccsünket március 2-án (szombat) hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában vívjuk. Hazánk legjobb csapata, a Ferencváros lesz a vendégünk.

Női együttesünk számára február 28-án folytatódik a bajnokság, a Tiszavirág Sportuszodában a BVSC ellen indul az új év.

De nem maradunk januárban sem vízilabda nélkül. A férfiak Európa-bajnoksága január 4-én kezdődik, válogatottunk Zágrábban játszik majd, a most debütáló kétdivíziós formula alapján a csoportkörben Görögországgal, Olaszországgal és Grúziával találkozik majd.

A női válogatott január 3-áig itthon készül, akkor utazik Eindhovenbe, ahol az új, kétdivíziós lebonyolítási rend alapján először a görögökkel, majd a házigazda, vb-címvédő hollandokkal, végül a horvátokkal mérkőzik a csoportban.