TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán fontos rangadót játszik női csapatunk

 
06 nov 2023

Szerdán 20 órakor a MOL női OB I-ben csapatunk a Győr együttesét fogadja a Tiszavirág Sportuszodában. A meccs megtekintése ingyenes!

Fontos bajnoki vár női csapatunkra. Szabó Tamás együttese szerdán 20 órakor hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában fogadja az UNI-Győr-GYVSE gárdáját. A meccset szurkolóink ingyen tekinthetik meg.

Az elmúlt hét a felkészülésről szólt a lányoknak, nem volt meccsünk a bajnokságban. Ebbe belefért egy kis fizikai felkészítés is. Eddig hat meccset játszottunk az OB I-ben, jelenleg 3 ponttal a hetedik helyen állunk.

A Győr jelenleg sereghajtó, még nem szereztek pontot. A BENU Magyar Kupában, a csoportküzdelmekben találkoztunk velük, és akkor nagy csatában sikerült őket legyőznünk. A győri összecsapáson 12-11-re diadalmaskodtunk. Ezen a találkozón hét játékosunk is gólt szerzett, igazi csapatként harcoltunk. Ez a harcosság jellemző ránk, és ezt már bizonyítottuk a szurkolóinknak is, hiszen az Eger ellen bravúrgyőzelmet arattunk, míg a III. kerület ellen az utolsó pillanatig esélyünk volt a pontszerzésre.

Egy biztos, hogy szerdán este is szükségünk lesz lelkes szurkolóinkra, a buzdításukra, mert szeretnénk megszerezni a második győzelmünket a bajnokságban.