TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szegeden a női válogatott – szerdán nyílt edzés a Tiszavirágban

 
10 jún 2024

Hétfő délelőtt óta Szegeden készül a párizsi olimpiára a magyar női vízilabda-válogatott. Szerdán 17 órától nyílt edzést tart a nemzeti csapat a Tiszavirág Sportuszodában.

Május 27-én látott munkához a keret, amelybe 23-an kaptak meghívást. Mihók Attila és Cseh Sándor társkapitányok a héten a Tiszavirág Sportuszodában folytatják a munkát, városunkban és csodás létesítményünkben készülnek a lányok az ötkarikás játékokra.

Ami igazán jó hír, hogy szerdán 17 órától a sportbartáok bepillantást nyernek a felkészülésben, hsiezn nyílt edzést tart a válogatott. A belépés ingyenes a Tiszavirág Sportuszodába, érdemes eljönni, megnézni, hogy miként készül a válogatott az olimpiára.

A magyar női vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési kerete, kapusok: Magyari Alda, Neszmély Boglárka, Torma Luca, Maczkó Lilla
Mezőnyjátékosok: Baksa Vanda, Dobi Dorina, Dömsödi Dalma, Faragó Kamilla, Garda Krisztina, Geraldine Mahieu, Hajdú Kata, Horváth Brigitta, Keszthelyi Rita, Kurucz-Gurisatti Gréta, Leimeter Dóra, Máté Zsuzsanna, Peresztegi Nagy Kinga, Rebecca Parkes, Rybanska Natasa, Szilágyi Dorottya, Tiba Panna, Vályi Vanda, Varró Eszter.