TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Retro Aréna a Szeged VTV-ben! – Újra vízben a Tabán Trafik-Szeged pólósai

 
20 márc 2013

Mód Péter, dr. Török Tibor, Nitsovits Tamás, Molnár Péter, Varga Péter, Weszelovszky László, ismerősen csengő nevek? A 2001-ben Magyar Kupa-döntős Tabán Trafik-Szeged vízilabdázói ezen ahéten ismét medencébe szállnak és összecsapnak az Újpesttel!A Retro Aréna harmadik adásában egy tizenkét évvel ezelőtt lejátszott férfi vízilabda mérkőzést tűz műsorra a Városi TV Szeged. A Horváth Viktor vezette Tabán Trafik-Szeged és az Újpest 2001 februárjában nagy csatát vívott egymással. A házigazda a kiválóan védő Tóth Iván, valamint Varga Péter és Nitsovits Tamás vezérletével néhány perccel a lefújás előtt már 6-2-re is vezetett az UTE ellen, a fővárosiak mégis pontot szereztek a sátortetős újszegedi sportuszodában. A komoly játékvezetői támogatást élvező Újpest az akkor még ifjú titán, most már olimpiai bajnok Varga Dániel góljával egyenlített a lefújás előtt tíz másodperccel. A kis híján botrányba fulladt meccset háromszor is láthatják a hétvégén.

Tabán Trafik-Szeged – Újpest

Első adás: március 22. (péntek) 20 óra

Ismétlés: március 23. (szombat) 19 óra és március 24. (vasárnap) 13 óra

EMLÉKEZTETŐ

Férfi vízilabda OB I. (2001.02.04.)

Tabán Trafik-Szeged : UTE-Humet 6-6 (2-0, 1-1, 1-0, 2-5)

Szeged, 500 néző. Vezette: Szentgyörgyi, Bors.
SZEGED: TÓTH I. – VARGA P. 2, Mód, Weszelovszky 1, dr. Török, dr. Szabó, Nitsovits 3. Csere: Krnács, Kresák, Németh Z., Éles. Vezetőedző: Horváth Viktor.
ÚJPEST: NEMES – Mátyás 1, Ambrus 1, Molnár P., Maklári 1, Varga Z., VARGA DÁNIEL 2. Csere: Benczur, Suti 1, Létay, Kollár, Keszthelyi. Vezetőedző: Godova Gábor.
Gól – emberelőnyből: 14/3 ill. 10/2
Négyméteresből: -, ill. 3/2.
Kipontozódott: Varga P. (24. p.), Molnár P. (20. p., ütésért cserével végleg kiállítva)