TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Pénteken este a Kaposvárt fogadjuk

 
27 ápr 2023

Pénteken 20 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a Kaposvár együttesét fogadjuk. Tét a 9-12. hely.

Nincs megállás! Nem sikerült a nyolcba kerülés, így a 9-12. helyért folytatjuk a küzdelmet az E.ON OB I-ben. Jön az első meccs, pénteken 20 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a Kaposvár együttesét fogadjuk. Ez lesz az első felvonás, aki jól veszi a párharcot az a 9. helyért folytathatja a küzdelmet, így hatalmas a tétje a meccsnek.

A Kaposvárral kétszer találkoztunk az alapszakaszban, és mindkét meccs döntetlen lett. Itthon, az OB I nyitófordulójában 10-10 lett az eredmény, míg idegenben 11-11. Mi az alapszakaszt a 10. helyen zártuk, a Somogyiak a 11. helyet foglalták el. A másik párharcban az UVSE (9.) és a Pécs (12.) ellen csap össze.

Jelenleg 1:1-re áll a párharc, az egyik fél hetedik pontjáig tart. A rájátszásban nincs döntetlen, ha ez lenne a végeredmény, akkor büntetőpárbaj dönt a győztes kilétéről.

Szerencsére nálunk mindenki rendben, így teljes a keretünk, csütörtökön két edzés szerepel a programban. Délután pedig az SZVPS fiataljaival közösen megnézzük a Nemzet aranyai filmet, ami biztosan nagy hatással lesz a játékosokra. Pénteken mindenkit nagy szeretettel várunk, mert nagy szükségünk lesz a lelkes szurkolóinkra.