TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nagy Viktor: Ma nem! A Szőnyi úttól Tokióig: így láttam a kapuból

 
29 nov 2023

Könyvbemutató és dedikálás a Tiszavirág Sportuszodában!

Önéletrajzi könyvet írt olimpiai bronzérmes, világbajnok, Európa-bajnok, BL-győztes kapusunk, Nagy Viktor. A könyvet Viktor személyesen 2023. december 7-én, csütörtök 17 órától mutatja be a Tiszavirág Sportuszodában, ahol természetesen dedikáltatni is lehet a kötetet.

A sportkönyvek kiadásában már nagyon rutinosnak számító G-ADAM kiadó gondozásában, Dobos Sándor szerkesztő közreműködésével készült el Nagy Viktor önéletrajzi könyve, amely november végén jelenik meg.

„Ma nem! A Szőnyi úttól Tokióig – így láttam a kapuból” – ez a címe a több mint 300 oldalas, 32 oldalas fotómelléklettel kibővített kötetnek, amelyben az utóbbi két évtized meghatározó kapusa mesél pályafutásáról.

Bizalom és önbizalom – mennyiben határozták meg ezek a karrierjét? Hogyan lehetett felállni a padlóról? Mit jelentett pesti srácként tíz éven át profi sportolóként vidéken élni? Hogyan élte meg a klubváltásokat és milyen volt a kapcsolata a válogatott stábtagjaival? Mi történt 2008-ban, 2013-ban és 2020-ban a kulisszák mögött? Mit jelent belecsöppenni a civil életbe és boldogulni az élsport burka nélkül?

A többi közt ezeket a kérdéseket is feszegeti a könyv, amelyben több mint negyven pálya- és csapattárs, edző, jó barát szólal meg, többek között Kemény Dénes, Madaras Norbert, Varga Dániel, Földi László, Hosnyánszky Norbert, Gergely István, Mátéfalvy Csaba, Szivós Márton, Cseh Sándor, Filip Filipovics, Stefano Tempesti, Märcz Tamás, Decker Ádám vagy épp Hajdú B. István.

A könyvet az alábbi linken lehet kedvezményesen megrendelni:
https://www.sportkonyvek.hu/nagy_viktor_ma_nem_1944

Fontos, hogy az online megrendelt példányok értékesítéséből Nagy Viktor és a kiadó a Bátor Tábor Alapítványt támogatja.