TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Micsoda meccs! Bravúrpont az OSC ellen!

 
22 jan 2017

A ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata az őszi bravúros idegenbeli döntetlen után otthon is pontot szerzett (10-10) az OSC ellen, még a hazai sikerre is volt esély a hihetetlen végjátékban.

ContiTech Szeged Diapolo–OSC 10–10 (2–3, 2–3, 3–3, 3–1)
Férfi vízilabda OB I, A csoport, 11. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Mucskai, Rubos.
ContiTech Szeged Diapolo: MEIXNER – Kiss Cs., Pellei, Sedlmayer 1, Nagy M. 1, Manhercz K. 2, SÁNTA 1. Csere: VUKICSEVICS 4, Basara, Chilkó, Illés, Manhercz Á. 1. Vezetőedző: Varga Péter.
OSC: Barabás – Kovács, Brguljan 1, Bátori, ZALÁNKI 5, NIKICS 2, Bundschuh 1. Csere: Gór-Nagy 1, Hegedüs, Seman, Nagy Á., Juhász. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 7/3.
Gól – ötméteresből: 3/2, ill. -/-.
4 perces kiállítás brutalitásért: Nagy Á.
Kipontozódott: Bundschuh.

Varga Péter: – Gratulálok a csapatomnak, minden játékossal elégedett voltam. Meixner nagyon jól védett, Vukicsevics pedig fantasztikusan használta ki helyzeteit. Jól használtuk ki a 4 perces emberelőny adta lehetőséget, ez is a bravúr kulcsa volt.

Sánta Dániel: – Óriási meccs volt, ilyenre is számítottunk. Védekezésben és támadásban is volt egy-egy kiemelkedő teljesítményünk. A 4 perces kiállítás a malmunkra hajtotta a vizet az egyébként is fáradt OSC ellen, a végjátékban ez különösen kijött, és ezt ki is használtuk. Az önbizalomnak mindig jót tesz egy ilyen pontszerző gól, de sok pillanatot ki lehetne még emelni ebből a derbiből.