TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Megszereztük a hetedik helyet

 
10 máj 2024

Megvan! Csapatunk magabiztosan, 15-7-re nyert a Kaposvár ellen, így a hetedik helyen végeztünk a 2023-2024-es bajnokságban. 

Zue.hu Szegedi VE–Kaposvár 15–7 (4–1, 2–2, 2–1, 7–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., a 7. helyért, 2. mérkőzés. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Csizmadia, Petik.
Szeged: Danka – Sánta 1, Bóbis 2, Nagy M. 2, Kürti 1, Sziládi 1, Horváth V. Csere: Gyovai (kapus), Pörge 2, Tóth Gy., Klár 1, Horváth Zs., Leinweber 5, Varga M. Megbízott vezetőedző: Juhász Zsolt.
Kaposvár: Kósik – Dőry Farkas, Berta 3, Fülöp, Baj, Vindisch 1, Juhász-Szelei 1. Csere: Szilágyi (kapus), Aranyi A., Kakstedter 1, Pellei F. 1, Palatinus, Vörös, Vadas. Vezetőedző: Surányi László.
Magabiztos volt. Remek játék, remek hangulat, ez jellemezte az idény utolsó hazai meccsét. Csapatunk a meccs elejétől kézben tartotta az eredményt, már az első negyed után 4-1-re vezettünk, így jó alapot adtunk a hetedik helyért zajló meccshez.
Jól védekeztünk, Danka Benedek remekül védett, elől pedig könyörtelenül kihasználtunk a gólhelyzeteinket. A második és harmadik negyed szorosan alakult, de így is magabiztos vezettünk. Az utolsó nyolc perc pedig igazi örömjátékot hozott, jöttek a gólok, így egyre nagyobb lett a távolság, a vége 15-7-es győzelem, hetedik hely a bajnokságban, ami azt jelenti, hogy a tavalyi kilencedik hely után két pozíciót léptünk előre. Ezzel véget ért az idény, azonban vasárnap 18.30-kor megyünk a női csapatnak szurkolni, hogy megszerezze a kilencedik helyet.
Kiss Csaba: – Elégedett vagyok a szezonunkkal! Tavaly nem sikerült bejutni a legjobb nyolcba, a kilencedik helyen végeztünk, most pedig a hetediken. A nyáron kicserélődött a keret, így bátrabban nyúltunk a szegedi fiatalokhoz. Ennek ellenére sikerült előre lépni két pozíciót. Ez a Kaposvár köszönőviszonyban sem volt azzal, amely fogadott bennünket két nappal korábban. Mi nem játszottunk sokkal jobban, de az nyugalmat adott, hogy jól védtek a kapusaink, stabil volt a védelmünk. Elképesztően boldogok vagyunk!