TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Meghívtuk az egészségügyben dolgozókat.

 
20 ápr 2023

Szombaton 16 órakor az alapszakasz utolsó fordulójában a Honvéd csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. A meccsre meghívtuk az egészségügyben dolgozókat.

Az ENSZ április 7-én alapította meg a WHO-t (World Health Organization) az egészségügyi világszervezetet. Ennek apropóján klubunk a Honvéd elleni szombati hazai bajnokira (kezdés: 16 óra) meghívta az egészségügyben dolgozókat. A napokban Sánta Dániel adta át csapatunk orvosának, dr. Letoha Annamáriának és munkatársainak azt a belépőjegyet, amit erre a meccsre készítettünk nekik.

Ez egy páros belépő, az egészségügyben dolgozóknak a belépésnél csak fel kell mutatni az igazolványukat, majd helyet foglalhatnak a lelátón. Bízunk benne, hogy remek szórakozást nyújtunk majd számunkra és szurkolóinknak.

Erre a meccsre is ingyen jöhetnek be z OTP Bank – Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a bérletesei, nekik is elég csak felmutatni. Az első 50 belépőt vásárló szurkolónk pedig ajándék jegyet kap a Pick-Fejér B.Á.L Veszprém (kezdés: 18 óra) kézilabda bajnokira.