TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kedden a BVSC vendége lesz a női csapat

 
02 okt 2023

Kedden 20 órakor a MOL női OB I. első fordulójában a BVSC vendégei leszünk.

Valójában ez lesz a nyitómeccsünk a MOL női OB I-ben. Kedden 20 órakor a Szőnyi úton szerepel női csapatunk, a Zue.hu Szegedi VE. Mi már túl vagyunk egy meccsen, hiszen az UVSE ellen az elmúlt szombaton megmérkőztünk, mivel a lila-fehérek a nemzetközi porondon is szerepelnek. Ezen a meccsen 12-6-ra nyertek a hazaiak, de mindenképpen nagy előrelépés volt tőlünk, hogy a pénteki két MK-találkozó után jóval szorosabb eredményt értünk el.

És akkor a BVSC elleni találkozó. A BENU Magyar Kupában már találkoztunk velük, a győri csoportmeccsen 15-8-ra kaptunk ki tőlük. Csapatunk mesterével, Szabó Tamással beszélgettünk, előbb még visszatértünk az UVSE elleni találkozókra, majd a keddi bajnoki is szóba került.

– Annak örültem és ez az eredményben is megmutatkozott, hogy meccsről meccsre fejlődtünk, szorosabb eredményt értünk el. Az utolsó találkozó az UVSE ellen a harmadik negyed végéig szoros volt, itt ezen a bajnokin koncentráltan játszottunk, amit a meccs végéig meg is tudtunk tartani. Nem lesz könnyű dolgunk kedden este sem, hiszen öt nap alatt négy meccset játszunk. Bízom benne, hogy sikerül jó produkcióval előrukkolni. Idén találkoztunk már velük a kupában, képesnek érzem a csapatot, hogy végig nyílttá tegye az összecsapást. Úgy készülünk erre a találkozóra, hogy mindent kihozzunk magunkból és sikeresek legyünk.

Fotó: Délmagyarország/Karnok Csaba