TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jövő héten kezdünk – Pádár Bogival hangolunk a BVSC elleni bajnokira

 
21 febr 2024

Február 27-én (kedd) 20 órakor a MOL női OB I-ben csapatunk a BVSC-t fogadja a Tiszavirág Sportuszodában. Ez lesz 2024 első meccse. Szabó Tamás együttese az év eleje óta készül a tavaszi folytatásra. A meccs előtt Pádár Bogival beszélgettünk.

– Mennyire várod már az év első meccsét?

– Nagyon! Egy nagyon hosszú alapozáson vagyunk túl, szerintem mindenkinek jólesik majd, hogy meccs hangulatban játsszon. Jövő kedden nyolc órakor a BVSC ellen szerepelünk. Ellenfelünk remek csapat, így számunkra ez a találkozó remek felkészülés lesz a ránk váró fontos összecsapásokra.

– Milyen volt a hosszú felkészülés?

– Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy egy nagyon intenzív alapozáson vagyunk túl. Fárasztó, de hasznos hét-nyolc hetet tudhatunk magunk mögött. A hangsúly az első részben leginkább az állóképesség és lábtempó fejlesztésen volt. Természetesen az elmúlt hetekben már a gyorsításra és taktikai elemekre gyakorlására is rátértünk.

– Milyen célokat tűztetek ki a tavaszi meccsekre?

– Szeretnénk minél jobban teljesíteni, minden csapattársam nagyon pozitívan áll a tavaszi szezon elé. Bízom a lányokban, hogy ha megmarad az a lelkesedés és csapatösszetartás, ami az ősszel jellemző volt ránk, akkor meglepetésekre is képesek lehetünk.