TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelem a Debrecen ellen

 
06 febr 2017

A ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban, miután hazai pályán 11–6-ra nyert a Debrecen ellen.

ContiTech Szeged Diapolo–Debrecen 11–6 (3–2, 3–0, 0–1, 5–3)
Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, A csoport, 14. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Székely, Marnitz.
ContiTech Szeged Diapolo: MEIXNER (8 védés) – Kiss Cs. 2, Pellei, VUKICSEVICS 3, Nagy M., Manhercz K. 1, MANHERCZ Á. 2. Csere: Basara 2, Chilkó, Illés 1, Palotás. Vezetőedző: Varga Péter.
Debrecen: Lévai (5 védés) – SZŐKE 2, Somlai 1, Süveges, Fekete G., Tóth P., Busilacchi. Csere: Smitula, Kállay, Durik 1, Kuncz 1, Müller 1, Dienes. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 7/0.
Kipontozódott: Smitula.
Kiállítva (végleg cserével): Manhercz K.

Varga Péter: – A végeredmény nem tükrözi, hogy mennyire volt éles a meccs. Élet-halál harc volt a középszakasz szempontjából, ez látszott a csapaton. Támadásaink nem voltak olyan gördülékenyek, mint korábban, de a védekezésünkkel elégedett voltam, egy-két gólnál jobban koncentrálva még nagyobb lehetett volna a különbség.

Meixner Marcell: – Nehéz és kimerítő meccs volt, mert több kulcsjátékosunk hiányzott, amit fizikálisan és mentálisan is megterhelő körülmény. A Debrecen centereit ki akartuk kapcsolni, ami sikerült, hiszen rengeteg blokkolt lövés és labdaszerzés volt a jó zónázásainknak köszönhetően.

További eredmények, A csoport: KSI–Vasas 8–16, Szolnok–Pécs 21–5. B csoport: Tatabánya–Honvéd 4–4, BVSC–Miskolc 6–10, Eger–UVSE 18–5, FTC–Kaposvár 19–10.