TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Dupla meccs szombaton itthon!

 
22 márc 2013

Kettős meccs szombaton

Szeged – Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata szombaton a Vodafone OB I-ben 11 órakor megyei rangadót játszik majd a Valdor-Szentes ellen.

Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata szombaton a Vodafone OB I-ben 11 órakor megyei rangadót játszik majd a Valdor-Szentes ellen. A meccset a nézők ingyen nézhetik meg az újszegedi sportuszodában.

Ilyen is ritkán fordul elő, hogy a nagyok találkozója után az OB I/B-ben szereplő Szeged Vízipóló Suli is egyből bajnokit játsszon. Hosszú szünet után Éles Vilmos együttese az alapszakasz A csoportjában, a 11. fordulóban a Honvéd Pesterzsébet VKSE együttesét fogadja 12.30-tól. Az SZVPS jelenleg a negyedik a bajnokságban, az ellenfele a második helyen áll.

Pénteken 20 órakor a Szeged VTV-n, a Retro Arénában most pólómeccset láthatnak a nézők. 2001-ig repülünk vissza, ekkor a Tabán Trafik Szeged néven szereplő Tisza-parti együttes 6–6-os döntetlent játszott az Újpest ellen. A hazai csapatban Mód, Weszelovszky, Nitsovits, dr. Török és dr. Szabó szerepelt. Nem mindennapi csatát hozott a bajnoki, a hazai együttes 6–2-re is vezetett, azonban a vendégek némi játékvezetői segítséggel végül pontot raboltak, 6–6.