TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A tavasz rangadója vár ránk szombaton

 
04 ápr 2023

Szombaton 17 órakor hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában fogadjuk a PannyErgy-MVLC Miskolc csapatát. A tavasz rangadóját vívjuk az E.ON OB I. 22. fordulójában.

Nincs mese! Nyerni kell, hihetetlen fontos meccs vár szombaton 17 órakor az E.ON OB I. 22. fordulójában. A tét nem kisebb, mint a legjobb nyolc közé kerülés, éppen ezért hatalmas szükségünk lesz a szegedi szurkolótáborra.

Jelenleg a nyolcadik helyet foglaljuk el a tabellán, szombati ellenfelünk a Miskolc pedig a 10. helyen áll. Nekünk 22 pontunk van, míg a borsodiaknak 20. Aki nyer, az hatalmas lépést tesz, hogy megszerezze a nyolcadik helyet.

A Miskolc a bravúros egri győzelme (10-8) után az elmúlt fordulóban hazai medencében szenvedett vereséget, a BVSC 12-4-re győzte le őket. Mi nagyot harcoltunk az Eger ellen, sokáig vezettünk, végül a Heves megyei csapata 14-12-re legyőzött bennünket.

Hétfőtől már a szombati meccsre készülünk. Teljes erővel. Idegenben nem bírt egymással a két csapat, döntetlen, 9-9 lett az eredmény, úgy, hogy ellenfelünk az utolsó pillanatban mentette döntetlenre a meccset.

Teljes a keretünk, a betegeskedő Bóbis Botond is rendbe jött, így a Kiss Csaba, Barna Tamás edzőpáros népes csapatnak tart edzéseket.

Nem feledjétek! Szombat, 17 óra! A tavasz rangadója, amin minden szegedi vízilabdabarátra nagy szükségünk lesz.