TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A jövő héten már a Magyar Kupában szerepelünk

 
07 aug 2023

Edzünk, készülünk, az alapozás játssza továbbra is a főszerepet. A jövő héten Egerben szállunk medencében a BENU Magyar Kupa küzdelmeiben.

Kezdjük a jó hírrel. A magyar Universiade-válogatott bejutott a döntőbe, így kedden kora reggel (kezdés: 6 óra) az olaszok szállnak harcba az aranyéremért. A csapatnak két szegedi játékos is tagja, Bóbis Botond (2 gól a grúzok elleni elődöntőben) és Danka Benedek.

A keret többi tagja Szegeden készül. Kemény időszakon van túl a csapat. reggelenként a kondiban kezdenek a játékosok, majd jön az úszás. Kiss Csaba vezetőedző és segítője, Lehmann István nem kíméli a fiúkat, komoly kis úszóprogramot állítottak össze. Azért már sokszor előkerül a labda is, az elmúlt héten a KomplexLabor SZVPS ificsapata ellen játszottunk pörgős edzőmeccset, ahol már taktikai elemeket is gyakoroltunk.

Most az élesítés is fontos szerepet játszik, hiszen hamarosan következik a 2023-2024-es szezon első komoly kihívása. Jövő héten pénteken Egerben szerepelünk a BENU Magyar Kupa csoport küzdelmeiben. Komoly csapatok ellen játszunk. A csoportból az első két helyezett jut tovább.

A BENU Magyar Kupa programja, augusztus 18. (péntek), 12.30: Zue.hu Szegedi VE-BVSC. 18 óra: ZF-Eger-Zue.hu Szegedi VE. Augusztus 19. (szombat), 11 óra. Zue.hu Szegedi VE-KSI.