TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A férfiak itthon, a nők Szentesen játszanak

 
14 nov 2023

Mindkét csapatunk szombaton száll harcba a bajnoki pontokért. Férfi együttesünk itthon (15 óra) fogadja a Pécs együttesét, míg a nők Szentesen (18 óra) játszanak vármegyei rangadót.

Edzünk, készülünk. Mindkét csapatunk, hiszen szombaton előbb a férfiak, majd utána nők is bajnoki meccset játszanak az OB I-ben.

A Zue.hu Szegedi VE férfi együttese hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában szerepel. A srácok a Pécs ellen játszanak fontos találkozót. 15 órakor kezdődik a meccs, a PICK-bérlettel rendelkezők ingyen nézhetik meg a bajnokinkat, az első 50 jegyvásárló pedig ajándékba kap egy Pick-Eger (kezdés: 18 óra, PICK Aréna) kézilabda meccsre szóló belépőt, így érdemes lesz eljönni hozzánk, mert egy igazán sportos délután tarthatnak a szurkolóink.

Női csapatunk Csongrád-Csanád vármegyei rangadót vív a MOL OB I-ben. A lányok egy elmaradt – többen betegek voltak nálunk – meccset pótólnak Szentesen. Komoly kis csata várható, a két együttes jól ismeri egymást, hiszen többször is játszottunk velük edzőmeccset.

Mindkét csapatunk kerete teljes, a fiúknál eltiltása után visszatérhet Nagy Márton, így Kiss Csaba és Szabó Tamás vezetőedző is a legerősebb kerettel készülhet a fontos meccsekre.