TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fontos meccset nyertünk meg a KSI ellen

 
25 nov 2023

Remek első félidő után, 13-10-re nyert férfi együttesünk a KSI otthonában.

KSI-Zue.hu Szegedi VE 10-13 (1-4, 2-6, 4-1, 3-2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 12. forduló, Budapest, 100 néző. Vezette: Kovács, Kun.
KSI: Csite – Szőke 3, Mihov 1, Balogh, Kósi , Iriczfalvi 4, Irmes 1. Csere: Niklász, Mezei, Benedek, Nagy 1, Kiss. Vezetőedző: Horváth János.
Zue.hu Szegedi VE: Danka – Bóbis 1, Klár, Nagy M. 2, Kürti 4, Sziládi 2, Horváth V. 1. Csere: Sánta 1, Lalia, Tóth Gy., Horváth Zs., Leinweber O. 3, Báthory. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Miénk a három pont! Ez a lényeg, magabiztosan szereztük meg szombaton délelőtt a győzelmet az E.ON OB I-es bajnokság 12. fordulójában. Férfi csapatunk idegenben, a KSI vendégeként szerepelt.

Már az első támadásunk góllal végződött, Kürti Dominik adott ritmust a társaknak, és ez annyira jól sikerült, hogy már az első negyedben 4-0-ra léptünk el. A hazaiak még szépítettek, a második nyolc percben még nagyobb sebességre kapcsoltunk. 4-1 után csináltunk egy 5-0-s sorozatot, ezzel valójában eldöntve a meccset, hiszen 9-1-re vezettünk. Ez egy parádés időszak volt, remekül védekeztünk, elől pedig nem hibáztunk.

A harmadik negyed után visszavettünk a tempóból, igazán az eredmény tartására törekedtünk, ezt pedig a KSI kihasználta, faragott a hátrányából, 11-7. Az utolsó negyedben is őriztük a vezetést, a fővárosaik ezt a negyedet is megnyerték, de a végén mi örülhettünk, hiszen 13-10-re nyertünk, fontos három pontot szereztünk.

Legközelebb december 2-án (szombat) 18 órakor az Eger otthonában játszunk fontos meccset, ezzel a találkozóval zárul az alapszakasz.