TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

14 gólt dobtunk a BVSC-nek

 
17 szept 2023

Az E.ON OB második fordulójában a fővárosban, a BVSC otthonában szerepeltünk. Remek első negyeddel rukkoltunk elé, még vezettünk is. A második nyolc perc nem sikerült jól, főként a védekezésünk nem működött, és ezt a hazaiak könyrtelenül kihasználták. A második játékrészben is voltak remek időszakaink, így jöttek a gólok, végül 14-ig jutottunk. A meccsen tartalékosak voltunk Sánta Dániel és Nagy Márton sérülés miatt nem tudott játszani, így újabb SZVPS-nevelések kaptak szerepet a felnőtt együttesben.

BVSC–Zue.hu Szegedi VE 20–14 (4–4, 7–3, 4–3, 5–4)
E.ON férfi vízilabda OB I., 2. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Kollár, Debreceni.
BVSC: Györke – Mészáros M. 3, Csacsovszky E. 3, Csacsovszky A. 3, Gyárfás 1, Gál 2, Horváth Á. Csere: Tátrai 1, Csapó 3, Mészáros Cs. 1, Kovács P. 3, Bundschuh, Doroszlai. Vezetőedző: Kemény Kristóf.
Zue.hu Szegedi VE: Danka – Pörge 1, Bóbis 5, Klár 1, Horváth Zs. 3, Leinweber, Sziládi 3. Csere: Gyovai (kapus), Varga M. 1, Tóth Gy., Báthory, Kürti, Horváth V., Gedra. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 13/8.
Kiállítva cserével: Mészáros Cs.
Kipontozódott: Gyárfás.

Kiss Csaba: – Nem vagyok elégedett, mert kaptunk húsz gólt és vereséget szenvedtünk a Szőnyi úton. Abból a szempontból viszont nagyon elégedett vagyok, hogy egy nagyon fiatal csapattal érkeztünk ide és szépen helytálltak a srácok, bátrak voltak támadásban. Hátul viszont azt éreztem, hogy másfelé nézett a vízilabda istene, egy másik mérkőzésen járt éppen, mert tett azért a csapatom, hogy ne legyen szerencsétlen, mégis sokszor azok voltunk. Borzasztó hibákat követtünk el és rendben kell tenni a védekezésünket, mert hosszútávon ez így nem lesz jó.