TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Zue.hu Szegedi VE néven folytatjuk a szereplést

 
10 febr 2023

A Szegedi Vízilabda Egylet örömmel jelenti be, hogy az Zue.hu Online Patika lesz a névadó szponzora a következő év végéig terjedő időszakra. Az Zue.hu Online Patika célja, hogy támogassa a fiatal sportolók fejlődését és a vízilabdában rejlő lehetőségek kiaknázását.

A bajnokságban a továbbiakban Zue.hu Szegedi VE néven szerepelünk tovább, a szombati Kaposvár elleni idegenbeli meccsünkön már így szállunk harcba a bajnoki pontokért.

Az Zue Online Patika fontosnak tartja a sport támogatását, mivel az a fiatalok egészséges életmódjának megalapozását segíti. A Szegedi Vízilabda Egylet jól ismert a kiemelkedő vízilabda sikereiről, a hozzáértő szakemberekből álló stábjáról és a tehetséges, akár világszinten is sikeres sportolóiról. Az Zue.hu Online Patika örömmel támogatja azt a csapatot, amelynek célja, hogy minél több fiatalt segítsen a vízilabdában való részvétellel.

A Szegedi Vízilabda Egylet elnöke, dr. Molnár Tamás olimpiai bajnok elmondta: „Nagyon örülünk, hogy a Zue.hu Online Patika csatlakozik a Szegedi Vízilabda Egylethez, és segíti a csapatunkat a jövőben. Az Zue.hu Online Patika támogatása lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlesszük a vízilabdát Szegeden, és több fiatalnak mutassuk meg a sportolás és a vízilabda örömét azzal, hogy a világszínvonalú magyar vízilabdázás legfelsőbb osztályának mérkőzéseit és híreit hozzuk el a szegedi közönséghez. Ebben megkülönböztetett partnerünk a Zue.hu Online Patika, amely a Zöld Út az Egészséghez szlogenjével és környezet tisztelő és az egészséges életmódot támogató termékeivel nemcsak vásárlóit, de a szegedi sportolókat is segíti.”

Az Zue.hu Online Patika kereskedelmi vezetője, dr. Piller Gábor hozzátette: „Örömmel jelentjük be ezt a megállapodást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy támogassuk a Szegedi Vízilabda Egyletet, és részese legyünk annak a fejlődésének, amelyet ez a csapat elérni kíván. Elkötelezettségünk a vízilabda iránt nem most kezdődött, hiszen a Zue.hu vezetője, dr. Mód Péter, junior világbajnok vízilabdázó, a szegedi fiú vízilabda utánpótlás klub elnöke. A Zue.hu Online Patika a vízilabda szerelmeseihez is elviszi a felelős webes rendelés kultúráját, csökkentett karbonlábnyommal és lebomló csomagolóanyagokkal vállal maga is felelősséget az egészséges környezet fenntartásáért.”

A Szegedi Vízilabda Egylet és az Zue.hu Online Patika a 2022-23-as szezon végéig közösen fejlesztik a vízilabdát Szegeden, és a fiatalokat a sportolás öröméről győzik meg, az idősebbeket pedig a csapatot támogató szurkoláson kívül az elhagyhatatlan testmozgásra buzdítják.

A Zue.hu Online Patika egy szegedi székhelyű, országosan értékesítő webáruház, mely patikai dermokozmetikumokat, vitaminokat és az egészséges életmódhoz kapcsolódó étrend kiegészítőket kínál vásárlóinak.

A Szegedi Vízilabda Egylet közel százéves hagyományokkal rendelkező sportegyesület, mely olyan világszínvonalú sportolókat adott a magyar vízilabdázásnak, mint dr. Molnár Tamás, dr. Mód Péter, Fodor Rajmund, dr. Szabó Zoltán, Török Tibor, Kiss Csaba. Kiemelkedő állomása a szegedi vízilabdasport történetének Szeged első fedettuszodájának a Tiszavirág Sportuszodának 2021-es átadása, mely intézmény az SZVE-nek is otthont ad. A csapat az utóbbi két évtizedben LEN-kupát nyert, nyolc éven át szerepelt a Bajnokok Ligájában és háromszor nyert Magyar Kupát. A felnőttcsapat utánpótlását biztosító Szegedi Vízipóló Suli a tavalyi évben a legsikeresebb utánpótlás klub lett az országban, serdülő és ifjúsági csapata is döntőt játszott a bajnokságban.

„Számunkra nagyon fontos volt ez a megállapodás, hiszen a városhoz, a vízilabdához ezer szállal kötődő cég lesz a névadó támogatónk. Ezért nagy köszönet jár, nagyot erősödik a klub. Sokszor nyilatkoztuk, hogy évekkel ezelőtt egy új irányvonalat fogalmaztunk meg a szegedi férfi vízilabdában. Ez egy jó és eredményes út. A saját értékeinkre támaszkodunk, nekünk a legfontosabb, hogy tehetséget adjunk a magyar és a szegedi vízilabdának. Ehhez pedig, hogy ez sikeres legyen, elengedhetetlen, hogy a támogatói csapatunkat is erősítsük.” – nyilatkozta Juhász Zsolt, a Zue.hu Szegedi VE csapatmenedzsere.

Zue.hu Szegedi VE néven folytatjuk a bajnokságot. Fotó: Frank Yvette