TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vízilabda ünnep – vereség a Fraditól

 
05 szept 2019

Újból harcba szálltunk, ismét a legjobbak között, az OB I-ben. A nyitómeccsre szépen megtelt az újszegedi sportuszoda lelátója, remek volt a hangulat, ezer köszönet a szegedi híveknek, hogy egész meccsen támogattak bennünket.

Jó meccset játszottunk a magyar bajnok Fradi ellen, amely azért megmutatta az erejét, és a végén 20-11-re legyőzött bennünket. Mindenki szerepet kapott, a fiatalok is vízbe szállhattak a BL-győztes ellen, így nagy élménnyel gazdagodott mindenki.

Az idény első szegedi gólját Aggelosz Foszkolosz szerezte, amit nagy taps fogadott, de így volt a többi találatnál is: az összes gólszerző megkapta ezt a jutalmat. A szép védéseket, szereléseket, passzokat is jutalmazta a szegedi tábor.

Sok pihenőnk nincs, szombaton Szolnokon szállunk harcba, egy újabb bombaerős csapat lesz majd az ellenfelünk.

Szegedi Férfi Vízilabdacsapat-Telekom Ferencváros 11-20 (2-5, 3-3, 3-6, 3-6)
E.ON férfi vízilabda OB I, A csoport, 1. forduló, újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Kollár, Tordai.
SZFVCS: Molnár – Kiss, Palotás 1, Bogdanovics 3, Farkas, Foszkolosz 3, Boros 2. Csere: Katona (kapus), Blank, Szedmák, Somlai 2, Bicskei, Lihotzky, Lakatos. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
FTC: Gárdonyi – Jansik SZ. 3, Vámos 2, Mezei 1, Jaksics 2, Fountulisz 3, Zalánki 4. Csere: Constatin-Bicari 2, Pohl, Német, Kállay 3, Várkonyi, Szabó. Vezetőedző: Varga Zsolt.
Emberelőny – gól: 10/5, ill. 8/4
Ötméteres – gól: 1/1, ill. 3/3