TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vereséggel zártunk a kaposvári selejtezőt

 
02 szept 2019

Szegedi Férfi Vízilabdacsapat-Honvéd 11-17 (4-5, 1-5, 3-5, 3-2)
BENU magyarkupa, C csoport, 3. forduló, Kaposvár, 50 néző.
Szeged: Szőke – Szedmák, Bogdanovics 4, Berki 1, Bicskei, Lakatos 1, Farkas 2. Csere: Molnár (kapus), Kiss 1, Antal, Lihotzky, Mekkel, Blank 1, Somlai 1. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Honvéd: Decker – Kardos, Tóth 5, Szivós 3, Juhász 3, Fejős 1, Gregor 1. Csere: Molnár 1, Illés, Szirányi 1, Fülöp, Simon 2. Vezetőedző: Novák Ferenc.

Szabó Zoltán, a SZFVCS vezetőedzője: – Ismét minden fiatal szerepet kapott, most is próbáltam pihentetni azokat a játékosokat, akik szerdán, itthon a Fradi ellen majd komoly szerep hárul. Voltak jó dolgaink, de azért van még mit javítani.

Igazán egy negyedet rontottunk el az utolsó csoportmeccsünkön a Honvéd ellen, ez végül döntőnek bizonyult. A fővárosiak végül 17-11-re győztek le bennünket, és jutottak tovább a csoportból.

Újból több fiatal kapott szerepet, több meghatározó játékosunk is pihent, hiszen szerdán 18 órakor az E.ON OB I-ben hazai medencében a Ferencváros ellen kezdünk.

Végül egy döntetlennel és két vereséggel zártuk a kaposvári MK-selejtezőt, amit mi felkészülésnek szántunk. Mindenképpen voltak jó dolgaink a három meccs alatt, de tisztán látszott az, hogy még sokat kell edzenünk, gyakorolnunk.