TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vereséggel zártuk a rájátszást

 
21 ápr 2024

Utolsó rájátszásbeli meccsünket az OSC otthpnában vívta férfi csapatunk. A fővárosiak 12-8-ra nyertek ellenünk.

Genesys OSC Újbuda–Szegedi VE 12–8 (7–1, 2–1, 1–3, 2–3)
E.ON OB I, Felsőház, Nyéki uszoda, 120 néző. Vezette: Csanádi, Fodor R.
OSC: Bisztritsányi – Baksa B. 1, Szalai P. 1, Vigvári Vince 3, Hárai, Rossi 3, Várnai 1. Csere: Grieszbacher (kapus), Aranyi M. 1, Salamon F. 1, Gaszt, Ten Broek 1, Tóth M., Török B. Edző: Varga Dániel
Szeged: Danka – Bóbis 1, Nagy M., Horváth V., Sánta 1, Kürti, Sziládi 2. Csere: Gyovai (kapus), Kasza, Leinweber 1, Pörge, Tóth Gy. 1, Horváth Zs. 1, Varga M. 1. Edző: Kiss Csaba
Emberelőny – gól: 4/1, ill. 11/3.
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1

Nagyon rosszul kezdtük a meccset, az első negyedben olyan előnyt szerzett az OSC, amellyel el is dőlt a győztes kiléte. Azonban nem adtuk fel, összekaptuk magunkat, így sikerült egyre közelebb kerülnünk a hazaiakhoz. Összeállt a védekezésünk, a csereként beszálló Gyovai János jól védett a kapuban és végre jöttek a gólok is. A harmadik és negyedik negyedet sikerült megnyernünk, így a végén 12-8-as vereséget szenvedtünk.

Csapatunk a nyolcadik helyen zárta középszakaszt, a továbbiakban az 5-8. helyért csatázik. Április 27-én a Honvéd ellen kezdjük a párharcot, amely az egyik fél hetedik pontjáig tart. A Honvéd az alapszakaszban és a rájátszásban is legyőzött bennünket, így 6:0-re vezet jelenleg.

Varga Dániel: – Nagyon örülök, hogy jól kezdtük a mérkőzést, és annak is, hogy ismét bejutottunk a legjobb négybe. A következő időszakot a felkészülés mellett a pihenésre használjuk fel.
Kiss Csaba: – Inkább nem jellemezném az első negyedben nyújtott teljesítményünket, a folytatásban viszont szépen vízilabdáztunk, nagy energiát fektettünk a védekezésbe. Reális a négygólos különbség, de bosszant, hogy ilyen rosszul kezdtünk.