TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vereséget szenvedtünk Szolnokon

 
13 ápr 2023

7-3-as vereséget szenvedtünk a Szolnoki Dózsa otthonában az E.ON OB I-ben.

Szolnoki Dózsa–Zue.hu Szegedi VE 7–3 (1-0, 2-1, 1-1, 3-1)
E.ON OB I, 23. forduló,
Szolnok, 100 néző.
Szolnok:
Bányai – Kovács G., Vámosi, Pásztor 1, Teleki, Jansik D. 1, Szeghalmi 1. Csere: Ágh, Vismeg Zz. 3, Schmölcz 1, Pető A., Belényesi. Edző: Hangay Zoltán
Zue.hu Szegedi VE: Kovács K. – Boros T., Leinweber, Horváth Zs., Baj, Tóth Gy., Lakatos S. 1. Csere: Vékony, Sánta, Pörge 1, Bóbis B. 1, Kürti, Horváth V. Edző: Kiss Csaba
V: Ercse, Rubos.
Gól – emberelőnyből: 11/5, ill. 15/1.
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1.
Kipontozódott: Vámosi (29. p.)

Nem volt esélyünk a pontszerzésre a Szolnoki Dózsa otthonában, az E.ON OB I 23. fordulójában. Jól kezdtek a hazaiak, mi egészen a második negyed hajrájáig képtelenek voltunk gólt szerezni. 3-0 után találtunk a kapuba. Ezután a harmadik nyolc percben feljöttünk 3-2-re, de ez volt az utolsó puskaporunk, amit előttünk, hiszen ezután a Dózsa begyújtotta a rakétákat, fokozatosan növelte az előnyét, így 7-3-ra legyőzött bennünket, visszavágott a Szegeden elszenvedett vereségért.

Folytatás szombaton 17 órakor a Honvéd otthonában.

Hangay Zoltán: – Megmutatta a Szeged, hogy nem volt véletlen a győzelme ellenünk januárban, így különösen sokat ér a sikerünk. A védekezésünk fantasztikus volt, a három kapott gól önmagáért beszél, viszont támadásban nem találtuk a ritmust.

Kiss Csaba: – Bedarált minket a végére a Szolnok, amely kitűnően játszott. Amíg tudtunk, tapadtunk a hazaiakra, de nem voltunk képesek feltörni a védelmüket, különösen az emberelőnyös helyzetek kihasználásával vagyok elégedetlen.