TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vereséget szenvedtünk a rangadón

 
29 jan 2022

Nem várt, 11-8-as vereséget szenvedtünk hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában a Miskolc ellen.

Népes szurkolótábor előtt játszhattunk 2022-ben először hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában. Sérültjeink, betegeink felgyógyultak, egyedül még Mekkel Máté nem állhatott Kiss Csaba vezetőedző rendelkezésére.

A vendégek szeretek vezetést, Horváth Zsombor erre egy remek góllal válaszolt. Az első negyed hajrájában Sánta Dániel értékesítette az emberelőnyös helyzetünket, így nyolc perc után 2-2 volt az eredmény.

A második negyedben semmi sem sikerült, sok helyzetet elrontottunk, míg a borsodiak nagyon eredményesen játszottak, így 6-2-re megléptek. A harmadik nyolc percben már jobban támadtunk, de hátul sebezhetőek voltunk, így a távolság tovább nőtt a két csapat között.

Komoly hajrát nyitottunk, de ez csak arra volt elég, hogy faragjunk a hátrányunkból így a végén nem várt vereséget szenvedtünk a Miskolctól. A vége: 8-11. Folytatás február 2-án (szerda) 20 órakor a Fradi otthonában, majd február 5-én Debrecent fogadjuk.


Szegedi VE-PannErgy-MVLC-Miskolc 8-11 (2-2, 0-4, 3-4, 3-1)

E.ON férfi vízilabda OB I., 17. forduló, Szeged, Tiszavirág sportuszoda, 200 néző. Vezette: Vogel, Tordai.
Szegedi VE: Gyapjas (4 védés) – Lakatos, Bóbis, Kürti 2, Baj, Horváth Zs., 1, Hajdu. Csere: Molnár D. (kapus, 2 védés), Sánta 2, Kardos, Tóth Gy. 3, Boros, Vékony, Pörge Zs. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Miskolc: Hoferica (15 védés) – Krasznai 2, Sélley Rauscher 3, Seman 1, Várkonyi, Vismeg 2, Biros 2. Csere: Tőzsér 1, Nagy, Csiszár, Böröczky, Tanczer. Vezetőedző: Vidumanszky László.
Emberelőny – gól: 12/3, ill. 8/3
Büntető – gól: 1/1, ill. –

Kiss Csaba vezetőedző: – Megérdemelten nyert ellenünk a taktikusan és jól vízilabdázó Miskolc. Eddig erősségünk volt az, hogy kintről eredményesen lőttünk, ma viszont semmi sem sikerült. Most is meglátszott, hogy fiatal csapat vagyunk, kiélezett helyzetben a játékosaim rossz döntéseket választottak.

Sánta Dániel csapatkapitány:
– Jobb volt a Miskolc, megérdemelten szerezték meg a három pontot, és távoztak győztesen. Rengeteg helyzetünk volt, de nem éltünk vele, ami miatt csalódottak vagyunk. Nem szabad lógatni a fejünket, megyünk tovább közösen előre!