TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vereséget szenvedtünk a Csongrád-Csanád vármegyei El classicon

 
19 ápr 2023

Nagy küzdelem, 7-6-os vereséget szenvedtünk a Csongrád-Csanád vármegyei El classicón a Szentes csapatától.

Zue.hu Szegedi VE–Metalcom Szentes 6–7 (1–2, 1–1, 2–1, 2–3) 
Férfi vízilabda OB I., 25. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 150 néző. Vezette: Petik, Ercse.
Zue.hu Szegedi VE: Kovács K. – Sánta, Tóth Gy., Lakatos, Horváth Zs., Kürti, Leinweber 1. Csere: Horváth V., Bóbis 3, Baj, Boros 1, Vékony 1, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók 1, Biros B., Bozó 1, Hegedűs, Fülöp 1, Hajdú 1. Csere: Pethe, Chilkó 2, Vasics, Vismeg B. 1, Kürti Szabó. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 14/3, ill. 10/5.
Kiállítva cserével: Sánta.
Kipontozódott: Hajdú, Pethe, Biros B.

Nem sikerült megszerezni a győzelmet, 7-6-ra legyőzött bennünket a Metalcom Szentes csapata a Csongrád-Csanád vármegyei El classicón. Végig a vendégek vezettek, nekünk csak egyenlíteni sikerült. Rengeteg biztos helyzetet rontottunk el támadásban, a Kurca-partiak pedig hatalmas lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe, így megszerezték a győzelmet.

Folytatás szombaton 16 órakor, ismét hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában szerepelünk, az alapszakasz utolsó meccsén a Honvéd együttesét fogadjuk.

Kettős meccs lesz ezen a délutánon, hiszen a Zue.hu Szegedi VE-Honvéd találkozó után 18 órakor rendezik az OTP Bank – Pick Szeged-Fejér B.Á.L. Veszprém férfi kézilabda bajnokit. A mi meccsünkre a Pick-bérlettel rendelkezők ingyen jöhetnek be, míg az első 50 jegyvásárló ajándékba kap egy Pick-meccsjegyet.

iss Csaba: – Bosszús, még inkább szomorú vagyok. Gratulálok a Szentesnek, mert fantasztikusan küzdött. Erre számítottunk, hiszen nagyon fontos volt számukra, hogy megszerezzék a három pontot. Nekünk is az lett volna, de nem láttam a tüzet a játékosaim szemében. Nagyon fájó vereséget szenvedtünk, hiszen ezzel eldőlt, hogy nem juthatunk be a legjobb nyolc közé. 

Komlósi Péter: – Rengeteget dolgoztunk, hogy végre megnyerjünk egy mérkőzést. Pont ennyi választott el bennünket a bennmaradástól. Jövőre lesz kilencven éves a klubunk, remélem, hogy ezt az első osztályban ünnepelhetjük majd. Amennyiben az OSC legyőzi a KSI-t, akkor játszhatunk az osztályozón az OB I.-es tagságunk megtartásáért. Óriásit küzdöttek a fiúk, több meccsen is közel álltunk a győzelemhez, most végre sikerült.