TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vereség a BVSC otthonában

 
27 febr 2017

Nem jött az újabb figyelemfelkeltő eredmény szerdán a Ferencváros otthonában elért bravúros döntetlen után. A ContiTech Szeged Diapolo 13–9-es vereséget szenvedett a BVSC otthonában az E.ON férfi vízilabda OB I felsőházi rájátszásának 2. fordulójában.


MKB-Eurleasing-BVSC-Zugló–ContiTech Szeged Diapolo 13–9 (4–1, 5–2, 2–3, 2–3)

E.ON férfi vízilabda OB I, középszakasz, felsőház, 2. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda, 300 néző. Vezette: Homonnai, Dodog.

BVSC: GYÖRKE (10 védés) – Czigány K. 2, Szabó B., Török B., LÉTAY 2, Kovács P., PÁSZTOR 3. Csere: Csapó 2, Várnai, AMBRUS 2, Sugár 1, Ágh, Szabó B 1. Vezetőedző: Szűcs Levente.

ContiTech Szeged Diapóló: Meixner (6 védés) – Sánta 1, Pellei F., Sedlmayer 1, Kiss Cs., Manhercz K., Nagy M. 1. Csere: Molnár (4 védés), Vukicsevics 3, Basara 1, Manhercz Á. 2, Chilkó, Illés. Vezetőedző: Varga Péter.

Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 14/6.

Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.

Kiállítva cserével: Manhercz K.

Kiállítva 4 percre: Chilkó.

Kipontozódott: Török B., Szabó B., Kovács P.

Álmosan és dekoncentráltan kezdett a ContiTech Szeged a BVSC otthonában a férfi vízilabda OB I felsőházi rájátszásának második fordulójában. A vendégekkel ellentétben a hazaiak pörögtek, így az első negyed végén 4–1-et mutatott az eredményjelző. Három-nullás BVSC-rohammal folytatódott a második nyolc perc, majd a nagyszünetre 9–3-mal mehettek a csapatok.

Az első játékrész végén a szegedi Chilkó Mártont csere nélkül négy percre kiállították a játékvezetők, amely végképp megpecsételte a sorsát Varga Péter együttesének. Mindezek ellenére a második félidőre egy sokkal jobban játszó ContiTech ugrott a vízbe. Meg is lett a szegedi küzdeni akarás eredménye, a mérkőzés második felét 6–4-re a Csongrád megyei alakulat nyerte. Ez azonban a győzelemhez nem, csak a kisebb különbségű, négygólos vereséghez volt elég.

A következő fordulóban a ContiTech ellenfele március 4-én, szombaton 16 órától az Eger lesz hazai környezetben.

Varga Péter: –Gratulálok a BVSC-nek, jobban pörögtek az első félidőben. A másodikban látszott a küzdeni akarás a csapatomon, de a csere nélküli négyperces kiállítás megpecsételte a sorsunkat.