TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Végig nyílt volt a küzdelem

 
27 febr 2024

Az év első bajnokiján nagyot küzdött női csapatunk a jóval esélyesebb BVSC ellen, és végül 10-7-es vereséget szenvedett. 

Zue.hu Szegedi VE–BVSC 7–10 (1–3, 1–2, 3–2, 2–3)
MOL női vízilabda OB I., 10. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 50 néző. Vezette: Kovács S., Varga M.
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K., Pap, Tátrai 3, Miklós D., Botka 2, Bereczki 1. Csere: Bocskay, Torma, Gálicz 1, Pádár B., Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
BVSC: Kakas – Mészáros-Farkas 2, Tóth R., Ármai 1, Urvári L., Kele 3, Fekete 2. Csere: Koltay 1, Dobos, Tóth F. 1, Kolárová, Batizi, Csúcs. Vezetőedző: Stieber Mercédes.
Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 3/2.
Ötméteresből: 3/2, ill. 1/1.

2024 első meccse. Közel három hónap szünet után játszott ismét bajnokit női csapatunk. A Tiszavirág Sportuszodában a BVSC volt az ellenfelünk.

A vendégek jól kezdtek, az első támadásból gólt szereztek. Jött azonban a válaszunk, Botka Zsófi parádés találattal egyenlített. Ezután újabb két BVSC-s gól született, így az első negyed után 1-3 állt az eredményjelzőn. A második nyolc percben növelni tudta előnyét a vasutas csapat, de a harmadik negyedben összekaptuk magunkat. 6-2-ről 6-5-re jöttük fel. Hatalmas lelkesedéssel küdzöttünk, és a negyedik negyedben is álltuk a sarat, négy perccel a vége előtt csak 7-6 volt a BVSC-nek. Jól védekeztünk, többször is blokkoltunk, vagy Gyöngyösi Bogi védett. A hajrában összekapta magát a Stieber Mercedes edzette budapesti együttes, így a végén 10-7-re nyert ellenünk.

Sokáig nem pihenhetünk, mert szombaton 15 órakor ismét hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában játszunk Csongrád-Csanád vármegyei rangadót, a Szentest fogadjuk. A meccsünk után 17 órától féri csapatunk a bajnoki címvédő Ferencvárost fogadja, így szurkolóink kettős meccset nézhetnek meg.