TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Végig kiélezett csata volt Szombathelyen

 
26 márc 2018

Végig kiélezett csata zajlott Szombathelyen, remekül küzdöttünk, esélyünk volt a pontszerzésre. Remekül kezdtünk, 2-0-ra vezettünk, ezután meglépett 6-3-ra az AVUS, azonban innen is felálltunk, és az utolsó pillanatok nyílt volt a küzdelem.

Varga Péter: – Fájó a vereség, de annak örülök, hogy most már úgy küzdünk, ahogy egész évben kellett volna, megtaláltuk az igazi arcunkat. Ilyen játékkal ki lehet harcolni a bennmaradást. Megvoltak az esélyeink az egyenlítésre is, de ezekben a pillanatokban nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Ezen az úton kell továbbmennünk, ilyen harcos játékot szeretnék látni a fiúktól minden meccsen.

AVUS Szombathely–ContiTech Szeged 13–11 (2–2, 5–3, 2–3, 4–3)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 6. forduló. Szombathely, 50 néző. Vezette: Petik, Füzesi.
Szombathely: Horváth (4 védés) – Ukumanov, Kiss Cs. 1, BASARA 2, BAJ 2, Takács 1, GARANCSY 4. Csere: Kovács (kapus, 4 védés), Juhász, Polovics 1, Ekler 2, Kutasi, Hajmási, Kurucz. Vezetőedző: Matajsz Márk.
ContiTech Szeged: Molnár D. (9 védés) – Baróthy, KORBÁN 4, Irmes 1, BÖRCSÖK 2, Fodor, Farkas 1. Csere: Zsigri 1, Sikter, Micskics 1, Leposa, Mekkel 1. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 7/0.
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1.
Kiállítva, cserével: Kiss Cs.
Kipontozódott: Ukumanov, ill. Baróthy.