TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Vasast fogadjuk szombaton

 
11 ápr 2018

Közel két hét szünet után szombaton újabb bajnokit játszunk az E.ON OB I-ben, az alsóházas rájátszásban. A ContiTech Szeged hazai környezetben, az újszegedi sportuszodában száll harcba. Ellenfelünk a patinás Vasas gárdája lesz. A hetedik forduló vár ránk. Eddig nem sikerült pontot szereznünk, az Angyalföldiek viszont 27-et szereztek, jelenleg a harmadik helyen állnak.

Idegenben nagyon elrontottuk az első két negyedet, a Vasas ekkor lépett meg tőlünk. Hiába tettük szorossá a harmadik és negyedik nyolc percet, végül a piros-kékek 9-2-re legyőztek bennünket. Ez viszont a múlt, azóta nagyot változott a helyzet, hiszen a Kaposvár ellen itthon, a Szombathely ellen idegenben is volt esélyünk a pontszerzésre. Előbbi ellen 15-11-re, míg utóbbitól 13-11-re kaptunk ki. Ami igazán örömteli, hogy feljavult a támadójátékunk, jóval eredményesebbek vagyunk mint előtte.

Az elmúlt időszakban egy minialapozást is beiktattunk a felkészülésbe, a héten viszont már az élesítés, a taktikai variációk gyakorlása játssza a főszerepet.

A szombati meccset az immár megszokott módon ingyen tekinthetik meg a szurkolóink, akikre nagy szükségünk van, mert mindig jó hallani a „Hajrá Szeged!” biztatást.