TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Vármegyei rangadót játszanak a lányok

 
09 okt 2023

Szerdán 19 órától Csongrád-Csanád vármegyei rangadót rendeznek a női MOL OB I-ben. Csapatunk a Szentes otthonában szerepel.

Ez mindig különleges. Éveken át csak a férfiak vívtak Csongrád Csanád vármegyei rangadót a vízilabda-bajnokságban, azonban évek óta most már a hölgyeknél is rendeznek ilyen különleges meccset. Szerdán 19 órakor jön a Valdor Szentes-Zue.hu Szegedi VE találkozó.

Női csapatunk eddig hat meccset játszott a 2023-2024-es szezonban. Szabó Tamással, az SZVE edzőjével beszélgettünk.

– Négy meccs a BENU Magyar Kupában, két találkozó az OB I-ben. Mivel voltál leginkább elégedett?

– Ami igazán tetszett, az a hozzáállás, főleg az, ahogy fizikálisan bele tették magukat a lányok minden mérkőzésbe, illetve az is pozitívum volt, hogy jóval erősebb ellenfelekkel szemben is volt tartásunk, nem adtuk fel egy pillanatra sem. Ez a mentalitás fontos lesz a későbbiekben is.

– Erős és jó csapatok ellen játszottunk jóformán eddig. Miben kell fejlődnie a keretnek?

– Leginkább a játékkapcsolatban, támadásban, néhány játékosomnál akadnak problémák a koncentrációval, a helyzet felismeréssel. Ezekben kell javulnunk, de biztos vagyok benne, hogy ez sikerül majd. Természetesen meccsről meccsre kell fejlődnünk, és ez igaz a támadásvezetésre és a védekezésre is.

– Mit vársz a szerda esti Szentes elleni vármegyei rangadótól?

–  Azt, hogy mindenki bele adjon apait-anyait, mindenki átérezze a mérkőzés jelentőségét. Sajnos, akadnak problémáink, de bízom benne, hogy szerdára minden jóra fordul.