TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Utolsó meccsünk a Tiszavirágban

 
13 ápr 2021

Szerdán 11.30-kor az E.ON OB I-ben a Tatabánya csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. Ez lesz az idényben az utolsó hazai meccsünk.

Április 14-én (szerda) 11.30-kor idénybeli utolsó hazai meccsünket vívjuk az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban. A Tiszavirág Sportuszodában a Tatabánya együttesét fogadjuk. Az ősszel idegenben magabiztos, 14-10-es győzelmet arattunk. Azon a meccsen Kürti Dominik négy, míg Palotás Gergely és Kiss Csaba 3-3 gólt szerzett.

Kiss Csabi számára igazán különleges lesz a szerdai bajnoki. Csapatunk klasszisa utolsó hazai OB I-es meccsén szerepel. Nem is lehet kérdés, hogy a célunk: megnyerni a meccset, széppé varázsolni Csabi szegedi búcsúját, aki a nyártól a Szegedi VE vezetőedzője lesz.

Továbbra is Juhász Zsolt irányítja a csapatot, mesterünk, Szabó Zoltán a szombati UVSE elleni találkozón tér vissza. Szerencsére mindenki rendben van, így a legerősebb kerettel vesszük fel a küzdelmet.

Eddig 21 pontot gyűjtöttünk, hat győzelmünk van, és jelenleg a 13. helyen állunk. Szeretnénk a pontjaink és a győzelmeink számát is gyarapítani. A Tatabánya 26 meccsen 2 győzelmet, 1 döntetlent és 23 vereséget könyvelhetett el, 7 pontjával a 15. helyen áll.

Az E.ON OB I 27. fordulójának a meccsét a megszokott módon az www. szvps.hu/tv oldalon élőben közvetítjük.