TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Újra itthon – PICK-bérletesek ingyen jöhetnek be

 
05 okt 2023

Kettős meccs lesz szombaton. Mi 16 óraától az OSC-t fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában, az OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabdacsapata 18 órától a Balatonfüreddel mérkőzik.

Ismét összefogtunk. Szeretnénk, ha nálunk és az OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának a meccsén is többen lennének. Éppen ezért 16 órára előre hoztuk a szombati hazai bajnokinkat, ekkor fogadjuk a jó erőből álló OSC együttesét. 18 órakor pedig a PICK Arénában a #kékek a Balatonfüreddel mérkőznek a férfi kézilabda NB I-ben. Kettős meccs lesz, mivel a Tiszavirág Sportuszoda és a PICK Aréna egymás mellett helyezkedik el, így mindenki átér a meccsünk után a kézilabda-összecsapásra.

Az első ötven jegyvásárló PICK-belépőt kap, így ingyen nézheti meg a kézimeccset. A PICK-bérlettel rendelkező szurkolók ingyen jöhetnek be hozzánk, csak fel kell mutatni a bérletet, utána pedig ezerrel szurkolni nekünk.

Kiváló csapat lesz az ellenfelünk, válogatott játékosok sokasága erősíti a fővárosi csapatot. Ellenfelünk eddig négy meccset játszott a bajnokságban, és mind a négyet megnyerte.

Szerencsére mindenki rendben van a csapatunkból, kapitányunk, Sánta Dániel is egyre több munkát végez velünk, közeleg a visszatérése. Szeretnénk szombaton végig egy nyílt meccset játszani, erre jó alap lehet a Honvéd elleni találkozó, amelyen végig ott voltunk az ellenfelünk közelében.