TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Újból komoly csatát vívtunk

 
31 jan 2021

Szombaton hazai medencében szálltunk harcba az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. Nagy csatában, 9-7-es vereséget szenvedtünk a Vasastól.

Szegedi VE–Vasas 7–9 (2–1, 2–4, 1–1, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 18. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Vogel, Kollár.
Szegedi VE: Molnár – Sánta, Kürti 2, Tóth Gy. 2, Kiss Cs. 1, Horváth, Boros 1. Csere: Lakatos, Börcsök, Baj 1, Somlai, Mekkel, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Vasas: Mitrovics – Vadovics 3, Randelovics, Szatmári 1, Simon, Bátori, Bedő 1. Csere: Bóbis B. 1, Sélley Rauscher 2, Korbács 1, Takács, Sipos. Vezetőedző: Vad Lajos.
Gól – emberelőnyből: 19/2, ill. 19/6.
Kiállítva cserével: Boros, ill. Vadovics, Randelovics.
Kipontozódott: Horváth, Mekkel, ill. Korbács, Takács.

Ismét komoly kis meccset játszottunk jóval esélyesebb Vasas ellen. Végig nyílt volt a küzdelem, a levegőben lógott az esetleges meglepetés, de a végén érvényesült a papírforma. Remekül védekeztünk, csak 9 gólt kaptunk, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve. Támadásban viszont többször is hibáztunk, ezért nem sikerült akár a pontszerzés is. De itt is voltak jó időszakaink, akcióból is többször eredményesek voltunk, ami nagy szó mindenképpen egy remek erőből álló Vasas ellen. Farkas Kristóf is visszatért, „Gyufa” hosszú idő után tudott játszani. Palotás Gergely pihent, hiszen február 3-án (szerda) 11.30-kor komoly meccset játszunk itthon, ekkor a KSI-t fogadjuk. Célunk ekkor nem is lehet más, mint a negyedik győzelmünk megszerzése.

Edzői nyilatkozatok a videóban: