TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Újabb matiné szombaton (ingyenes meccs!) – megkezdődött a BL-jegyárusítás!

 
04 ápr 2013

Az Egertől elszenvedett vereség (11–8, az első volt az idei bajnokságban) után sem áll meg az élet az A-Híd Szeged VE-nél. A Vincze-csapat szombat délelőtt ismét bajnoki meccset játszik a Vodafone OB I-ben, 11 órakor az EKF-Eger együttesét fogadják az újszegedi sportuszodában.
Egy újabb bajnoki, amelyet a drukkerek ingyen nézhetnek meg. A Szegednek még három meccse van hátra az OB I alapszakaszából, az említett Eger melletti meccs a Juniorválogatott és az FTC idegenben lesz ellenfele – így a három győzelem borítékolható. A jelenlegi listavezető Egerre még komoly kihívások várnak, ahogy Vincze Balázs vezetőedző fogalmazott, másfél rangadó vár rájuk. A Honvéddal és a Vasassal is idegenben csatáznak, és ha az angyalföldiek legyőzik a Debrecent, akkor jövő héten, szerda este ki-ki meccset vívnak egymással, és az sem elképzelhetetlen, hogy az Eger csak harmadik lesz a bajnokságban. Jelenleg azonban vezet, pontazonosságnál az egymás elleni eredmény számít – a gólkülönbsége is jobb a Gerendás-csapatnak –, így ebben jobb a Heves megyei együttes.
Április 17-én (szerda) 18.45-kor az A-Híd Szeged VE Hódmezővásárhelyen csatázik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az ellenfele a szerb Crvena zvezda lesz. A meccsre megkezdődött elővételben a jegyárusítás, az újszegedi sportcsarnok sportboltjában és a Gyarmati Dezső sportuszoda pénztárában lehet belépőt vásárolni. A jegy 1000 forintba kerül.