TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Újabb győzelem! Debrecenben nyertünk!

 
03 nov 2021

Harmadik győzelmünket arattuk az E.ON OB I-ben. Csapatunk a Debrecen otthonában 9-3-ra diadalmaskodott.

DVSE-Master Good-Szegedi VE 3-9 (1-3, 0-2, 1-1, 1-3)
E.ON férfi vízilabda OB I, 6. forduló, Debrecen.
DVSE: Kósik – Korbán 1, Török 1Fülöp, Macsi P., Somlai, Macsi M. Csere: Rácz, Takács 1, Zsilák, Pethe, Bodoróczki. Vezetőedző: Kardos Sándor
SZVE: Gyapjas – Sánta, Tóth Gy. 3, Bóbis, Horváth Zs. 1, Kürti, Lakatos. Csere: Kardos 1, Pörge Zs. 2, Baj 1, Boros, Hajdu 1, Vékony. Vezetőedző: Kiss Csaba.

A három pontért utaztunk. És három ponttal térhetünk haza. Teljesítettük a célt, magabiztosan gyűjtöttük be a Debrecen otthonában a győzelmet. Ez volt a harmadik sikerünk a 2021-2022-es szezonban.

Horváth Zsombor góljával szereztünk vezetést. A hazaiak még egyenlíttek, azonban egy parádés hajrát nyitottunk. Előbb Kardos Alexander, majd Hajdu Attila talált a kapuba, ami nyugtatólag hatott ránk. A második nyolc percben sokáig nem született gól, szerencsére előbb Baj Marci, majd Tóth Gyuszi rázta meg magát, így a félidőben már 5-1-re vezettünk.

Jól játszottunk, mindenki visszatért, így ott volt Kürti Dominik is a csapatban. A harmadik felvonásban 1-1 gól született. Az utolsó negyedet megint megnyomtuk, az SZVPS-nevelése, Pörge Zsombor két remek találatot süllyesztett el, és közben Tóth Gyula is megszerezte a harmadik gólját. A vége remek, sima győzelem, fontos 3 pont a zsebben.

Folytatás szombaton 16 órakor a Kaposvár otthonában.