TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Tréning délelőtt, tréning délután

 
03 aug 2016

Csapatunk edz. Sokat. Ilyen az élet az alapozáskor, ez nem leányálom, kemény dózist kap mindenki. Ezzel tisztában vannak a ContiTech Szeged Diapolo játékosai is, hétfő óta készülünk a 2016-2017-es szezonra.

Manhercz Krisztián a riói olimpián szerepel, ő az egyik hiányzó – Hajrá magyarok! Hajrá Manó! -, és a két új szerb légiósunk sincs egyelőre a kerettel. Basara augusztus 8-án csatlakozik, míg a center Vukicsevics csak szeptemberben, mert jelenleg Máltán játszik.

Az tuti, hogy szeptember első heteiben Splitben edzőtáborunk, a dalmát fővárosban készülünk, és régi ismerőst, Aljosa Kunacot üdvözölhetjük majd, aki visszatért szülővárosába, ott játszik és utánpótlásvonalon dolgozik.

Az is biztos, hogy szeptember 16-tól Debrecenben szerepelünk majd egy tornán.

A bajnokság lebonyolítása hasonló lesz, mint az elmúlt szezonban, a sorsolást augusztus végén tartják. Ha szurkolóink figyelemmel követik csapatunk Facebook-oldalát, akkor ott már több interjút is láthattak, hiszen a tréner, Varga Péter, illetve két játékosunk, Manhercz Ádám és Sedlmayer Tamás is nyilatkozott.

Utóbbi a szerdai délelőtti tréning után elárulta, hogy olyan mintha már három hete edzenének, pedig eddig öt edzésen vettek részt. Ez sok mindent elárul arról, hogy Varga Péter, Barna Tamás és Bóka Ferenc milyen kemény edzéseket vezényel. Az élet már csak ilyen az alapozáskor.

Edzés délelőtt, edzés délután. Este senki sem kell altatni…