TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Továbbra is az alapokat erősítjük

 
20 júl 2021

Csapatunk gőzerővel készül a 2021-2022-es szezonra. Kiss Csaba vezetőedző napi két tréninget vezényel.

Kondival indul a nap. Már ez sem egy laza foglalkozás, majd irány a víz, a Tiszavirág Sportuszoda versenymedencéje. A délelőtti foglalkozáson szerencsére már előkerül a labda, de egyelőre még nem a taktikai elemek gyakorlása játssza a főszerepet. Edzünk, készülünk, megalapozzuk a jó erőnlétet. Ebéd, pihenő, majd este ismét edzés. Ekkor a labda pihen, a kar- és lábtempó játssza a főszerepet. Mesterünk, Kiss Csaba stopperórával a kezében áll a parton, sípol egyet, mi, játékosok pedig csak úszunk és úszunk. Tudtuk, hogy ilyen világ vár ránk, a felkészülési időszak egyetlen sportolónak sem a kedvence. Túl kell élni! Ennyi!

De jól dolgozunk! Legalábbis az edzőnk eddig nagyon elégedett velünk. Megyünk, csináljuk a dolgunkat, nincs mese! Egyelőre van két hiányzónk, szerencsére nincs semmi gond, sőt, büszkék vagyunk arra, hogy Gyapjas Brendon és Bóbis Botond a junior válogatottal készül.

Egyelőre a felkészülés azon szakasza, amikor edzőmeccseket játszunk, még tervezés alatt van. Szeretnénk minél több felkészülési találkozót játszani, így a szegedi szurkolótábor biztos láthat majd bennünket. Amint kialakul a programunk, arról egyből hírt adunk.

A legfontosabb viszont most: minden rendben velünk, este senkit sem kell altatni.