TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Tóth Gyuszi: a szurkolók támogatásából meríthetünk erőt

 
07 júl 2021

Hamarosan kezdünk. Július 12-én (hétfő) 10 órakor munkához látunk a Tiszavirág Sportuszodában, megkezdjük a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. A héten még pihennek a fiúk, a jövő héten viszont már kemény munkát végeznek. Tóth Gyuszival beszélgettünk a szabadság utolsó napjain.Sikerült kipihenni magad?

– Sikerült kipihenni magad? Feltöltődni a nyáron?

Mondhatni sikerült, bárcsak most jutottam el oda, hogy külföldre utazzak és élvezzem a pihenés utolsó napjait, de egy hosszú szezon után, hosszú pihenőt kaptunk. Szóval maximálisan tudok majd fokoszulni az új idényre.

– Alaposan átalakul a keret, új edzővel látunk munkához. Mit vársz az új szezontól?

– Valóban sok változáson ment keresztül a csapat a nyár alatt, megfiatalodtunk. Lendületes játékot várok a csapattól, illetve azt, hogy minden meccshez úgy álljunk hozzá, hogy nyerni akarunk. Még akkor is ha az adott meccsen nem mi vagyunk a favoritok.

– Mi lehet az erősségünk?

– Mindenképpen a gyorsaság kell, hogy legyen. Ahogy mondtam, fiatal csapat vagyunk és úgy gondolom Csabi edzései meghozzák azt a fizikumot és gyorsaságot, amivel eredményesek lehetünk.

– Hogy élted meg a szurkolók nélküli meccseket?

– Nagyon rossz volt, majd egy teljes bajnokságot játszottunk úgy le, hogy nem voltak jelen a szurkolók, de ez nem lehet kifogás senki számára sem, hiszen mindegyik csapat ugyanabban a helyzetben találta magát.

– Mennyire várod, hogy jöjjön majd a segítség a lelátóról?

– Úgy gondolom, hogy rengeteg erőt meríthetünk a szurkolók támogatásából. A szegedi közönség alapból komoly segítséget ad, hiszen remek tábora van a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg nehézségen átsegítenek minket, amit biztosan meg is hálálunk.