TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Történelmi győzelem

 
28 márc 2021

Megszereztük első győzelmünket a Tiszavirág Sportuszodában. A DVSE ellen 10-6-ra nyertünk.

Szegedi VE–Debreceni VSE 10–6 (2–4, 3–0, 4–1, 1–1)
E.ON férfi vízilabda OB I, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Kun Gy., Füzesi Zs.
Szegedi VE: Molnér D. – Kürti 4, Boros, Tóth Gy., Sánta 1, Kiss Cs. 2, Horváth Zs. Csere: Farkas K. 1, Somlai, Palotás 2, Baj, Mekkel, Tanács. Edző: Szabó Zoltán.
DVSE: Kósik– Macsi M., Macsi P. 2, Krasznai, Takács K., Nagy N. I., Stefanidesz. Csere: Smitula 1, Oltean 1, Süveges, Pethe 1, Zsilák 1. Edző: Miroszlav Bajin.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 11/3
Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. –
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –
Kipontozódott: Macsi P. (25. p.), Süveges (29. p.)

A célunk a győzelem megszerzésre volt! Nyerni, megszerezni első sikerünket a Tiszavirág Sportuszodában. Ez összejött, 10-6-ra diadalmaskodtunk a Debreceni VSE ellen.

Pedig nem indult jól a meccs, 4-1-re vezettek a vendégek. Szerencsére összekaptuk magunkat, összeállt a védekezésünk, és egyre eredményesebbek voltunk támadásban. Csináltunk egy 4-0-ás sorozatot, így a félidőben már 5-4-re mi vezettünk.

Innen pedig lendületet kaptunk. Fokozatosan növeltük az előnyünket, magabiztosan vezettünk. Persze akadtak hibák, de sokkal összeszedettebben játszottunk, mint a meccs elején, így nem volt kérdés, hogy magabiztosan szerezzük meg a három pontot.

Szabó Zoltán: – Történelmi győzelmet arattunk, ez az első sikerünk az új uszodában. Nehezen vettük fel a ritmust, ám csapatunk tartását bizonyítja, hogy egy négyes állásnál sem tört meg. A folytatásban stabilizáltuk a védekezésünket és ötletes támadójátékunknak is köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk.

Folytatás március 31-én (szerda) itthon, a Honvéd együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.