TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Tét a Final Four – szerda 18.45-kor A-Híd Szeged VE-Crvena zvezda

 
15 ápr 2013

Forrás: delmagyar.hu (Papós Tamás)

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének kapujában áll az A-Híd Szeged VE, hiszen szerdán 18.45-től a Crvena zvezda ellen játszik Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A negyeddöntő első csatájára már régóta készül a Vincze-legénység, de a mester szerint Belgrádban dől el minden.

Bajnokok Ligája Final Four – ez az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapat álma, a megvalósulástól pedig már csak egy, de igen nehéz lépésre vannak Molnárék. A negyeddöntőben a szerb sztárcsapat, a Crvena zvezda az ellenfél, ezért nagyon fontos, hogy jó eredmény szülessen a szerdán 18.45-kor kezdődő odavágón, amelynek a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda ad otthont.

A két együttes másfél éve találkozott már egymással, akkor a BL-selejtezőn 10-4-es sikert aratott az A-Híd az újszegedi sportuszodában.

– Az akkori csapat magja megmaradt, de azok a játékosok már nem kulcsemberek, hiszen öt klasszis érkezett a szerb kerethez, így nehezebb dolgunk is lesz, mint legutóbb. Fizikálisan és mentálisan is nagyon készülünk, de a show-elemekkel tarkított miliő miatt a szurkolók is izgatottak lehetnek. Telt házat várok Hódmezővásárhelyen, remélem, olyan hangulat lesz, ami arra kényszerít minket, hogy az utolsó lehelletünkig küzdjünk, és olyan eredményt érjünk el, amivel az idegenbeli visszavágón komoly esélyekkel szálljunk harcba a továbbjutásért. Egyetlen alapszakasz vereségünk alkalmával az Eger otthonában egy 0-5-ös szériát hoztunk össze, hasonló luxust nem engedhetünk meg magunknak egy ilyen ellenféllel szemben. A megynugtató előny az lenne, amennyivel az Eger kikapott Belgrádban… – utalt Vincze Balázs vezetőedző arra, hogy minden a belgrádi visszavágón dől el, hiszen a hevesiek hétgólos vereséget szenvedtek a zvezda otthonában.

Szivós Márton elmondta, hogy már jó jó ideje erre a meccsre készülnek. – Nem kopogtatnunk kell a Final Four kapuján, be kell rúgnunk azt, ezért odatesszük magunkat Hódmezővásárhelyen és Belgrádban is – jelentette ki a válogatott játékos, Cserhalmi Julianna klubelnök pedig elárulta: elégedett a csapat eredményeivel, és reméli, hogy felteszik a koronát az idei nagyszerű nemzetközi szereplésre.

Juhász György technikai igazgató tájékoztatta a szurkolókat, hogy elővételben már nem árulnak ülőhelyet, mert elfogytak, állóhellyel viszont még szeretnénk kibővíteni a létesítményt, így még előfordulhat, hogy lesznek megvásárolható tikettek. A szerb szurkolók 45 jegyet kaptak, a hazai drukkerek így biztosan elnyomják a hangjukat.

A nézők a korábbi BL-meccsekhez hasonlóan ismét autogramkártyákat szerezhetnek be, amelyek szép emlékek lehetnek egy remélhetőleg nagyszerű győzelemről.