TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Tesiórát tartottunk a Ságváriban

 
23 jan 2024

Kedd délelőttre az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolába, azaz a Ságváriba kaptunk meghívást. Csapatunk tagjai tesiórát tartottak Szeged egyik legismertebb általános iskolájában.

Két csoportban érkeztünk, mert amikor meghallották a gyerekek, hogy megyünk hozzájuk, akkor mindenki szeretett volna velünk találkozni.

Nagyon jó délelőtt volt. Remek hangulatban, rengeteg nevetéssel. Az első csapatban Sánta Dániel, Bóbis Boti, Kürti Dominik, Nagy Marci és Danka Benedek szerepelt. Mindenkit bemutattunk, nagy taps volt a jutalom, majd kapitányunk, Sánta Dani tartott bemelegítést. Rendesen megmozgatta a fiatalokat, hiszen ezután jött a kidobós játék. Két csapatra oszlottunk, és elkezdődött az ádáz csata. A második körben is hasonló volt a program, Tóth Gyuszi melegítette be a gyerekeket, Klár Geri, Gyovai Jancsi, Horváth Zsombi, Kasza Dani, Sziládi Kristóf mozgott együtt, majd jött a játék. Sokat kacagtunk, mozogtunk, sportoltunk együtt. Remek kis program volt, jó volt látni, hogy a gyerekek milyen lelkesedéssel fogadtak bennünket.

Mindkét tesióra végén egy kört alkottunk. Úgy, ahogyan mi a meccsek előtt a vízben tesszük, a közös fogadalomtételkor. Dani és Gyuszi mesélt arról, hogy ilyenkor mi szokott elhangozni. Milyen motiváló beszédet tartanak. Ezután visszaszámoltunk háromtól, majd egy közös „Hajrá, Szeged!” buzdítással búcsúztunk.

Köszönjük ezt az élményt, jó volt együtt lenni. A gyerekeket meghívtuk az első, Ferencváros elleni felsőházas meccsünkre, ahol kialakítunk majd egy „Ságvári-szektort!”