TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Távozik az A-Híd

 
10 febr 2014
12 éven keresztül támogatta a szegedi férfi vízilabdát a Híd cégcsoport, amelyhez több társaság tartozik. Immár két éve A-Híd Szeged VE néven szerepel a csapat a magyar bajnokságban, illetve az elmúlt időszakban a nemzetközi porondon. A kapcsolat azonban megszűnik. Az A-Híd Zrt. vezetése, Apáthy Endre tulajdonos értesítette a háromszoros magyarkupa-győztes együttes vezetését, hogy gazdasági okok miatt nem tudja a továbbiakban finanszírozni a csapatot.
– Elsőként szeretném megköszönni mindenki nevében, hogy éveken keresztül támogatott bennünket a cégcsoport, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy sikeres legyen a szegedi férfi vízilabda. Dolgozunk tovább, egyelőre nehezebb feltételek között. Egy a feladatunk most, hogy megteremtsük a megfelelő anyagi hátteret. Nyilvánvaló, hogy a nevünkben a továbbiakban nem szerepel a névadó szponzor, egyelőre Szeged VE néven játszunk majd. A szegedi férfi vízilabda értéket képvisel Szeged sportéletében, meghatározó szerepet tölt be a magyar vízilabda társadalomban, és ezt a pozíciót mindenképpen szeretnénk megtartani. Biztosak vagyunk abban, hogy a sportszerető szegedi vállalkozói körből támogatókra találunk és ezt az értéket megőrizhetjük. Már több céggel felvettük a kapcsolatot, így bizakodva tekintünk a jövő elé – nyilatkozta Cserhalmi Julianna, a Szeged VE elnök asszonya.
Apáthy Endre hétfő délelőtt jelentette be a csapatnak, hogy a továbbiakban nem támogatja a klubot. A sportvezető megköszönte azokat a sikereket, amelyeket a szegedi együttes elért.