TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton18 órakor: ContiTech Szeged Diapolo–Szolnok

 
07 okt 2016

Szombaton 18 órakor harmadik meccsét játssza az E.ON férfi vízilabda OB I- ben a ContiTech Szeged Diapolo. Az újszegedi sportuszodába a bajnoki címvédő Szolnok érkezik, igazi vízilabda-csemege lesz a találkozó.

Két mérkőzés, két győzelem, eddig ez a mérlege a ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapatának az OB I-es bajnokságban. A Varga Péter edzette együttes vezeti az A csoportot. Erre mondják, hogy most kell lefújni a bajnokságot.

– Azért várjuk meg a Szolnok elleni meccset – kezdte a beszélgetést Varga Péter vezetőedző –, nyerjünk a bajnoki címvédő ellen is, és akkor tényleg fújják le a bajnokságot. Nyilvánvalóan ez vicc, de a csapat jó úton jár. Meccsről meccsre jobban játszunk, és ez mindenképpen biztató. Pécsett az első negyed után koncentráltan játszottunk, jól védekeztünk, hatékony volt a kapusteljesítményünk, a centereink hozták a gólokat, a kiállításokat, és gyors lefordulásokat is bemutattunk.

Szombaton 18 órakor az említett Szolnok érkezik az újszegedi sportuszodába. A bajnoki címvédő meglepetésre 14–11-re kikapott hazai medencében az OSC-től.

– Nekem nem volt meglepetés – zárta a mondandóját a szegedi tréner –, hiszen a Szolnok csak két hete állt össze, jóval több játékosa volt különböző válogatottakban, így még nincsenek összhangban. Talán ez lehet az esélyünk ellenük, mert szeretnénk meglepetést szerezni. Szegeden szeretik a vízilabdát, sokan járnak a meccseinkre, most is nagy szükségünk lesz a szurkolótáborunkra.

  • Süli Róbert –