TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a Vasast fogadjuk

 
27 okt 2016

A ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata szombaton 18 órakor a Vasas együttesét fogadja az újszegedi sportuszodában. Varga Péter együttese rangadót vív az angyalföldiek ellen.

– Hétfőre szabadnapot adtam a fiúknak – kezdte a beszélgetést a ContiTech Szeged Diapolo OB I-es férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Varga Péter –, keddtől viszont már a szombati, Vasas elleni meccsünk játszotta a főszerepet. Kemény és nehéz találkozóra számítok, nem lesz egyszerű feladatunk az angyalföldiek ellen.

A Szeged jelenleg az A csoportban 10 ponttal a harmadik helyen áll, ellenfele, a Vasas 9 ponttal a negyedik.

– A védekezés lehet a döntő a meccsen – folytatta a gondolatot a Szeged mestere –, ez az OSC és a KSI ellen is jól működött. Ebben a műfajban meccsről meccsre jobban vagyunk. Chilkó Márton meggyógyult, Palotás Gergely bokasérülése is szépen javul, azonban a játéka még kérdéses. Nagy szükségünk lesz a szurkolótáborunkra, ők eddig is sokat segítettek, remek hangulatot teremtettek. Fontos számunkra a 3 pont.

Azok a szurkolók, akik megőrzik a vízilabda-mérkőzésre vásárolt belépőjüket, 50 százalékos kedvezménnyel tudják megnézni vasárnap 18 órakor a Naturtex-SZTE-Szedeák–Falco férfi kosárlabda bajnokit.