TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton vármegyei derbi!

 
16 okt 2023

Szombaton 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában Csongrád-Csanád vármegyei derbi következik. Csapatunk a Metalcom Szentes együttesét fogadja.

Derbi! Ez mindig különleges. Az volt a nyolcvanas, a kétezres években, és különleges napjainkban is. Egy Szeged-Szentes pólócsata mindig rejt izgalmakat. Ezt megtapasztaltuk az elmúlt idényben is, hiszen idegenben mi nyertünk, míg Szegeden a Szentes. Itt nincs lefutott meccs.

Szombaton jön a derbi! Itthon, csodás létesítményünkben, a Tiszavirág Sportuszodában. 17 órakor kezdünk! Minden szurkolónkra nagy szükségünk lesz.

Hétfő reggel óta a Vármegyei rangadó van a fókuszban. Kezdjük a jó hírrel: teljes a keret, készül mindenki, kapitányunk, Sánta Dániel is teljes erőbedobással tréningezik. A többiek is rendben.

Nagyon bízunk benne, hogy népes szurkolósereg előtt játszhatunk majd. Az #szvpscsalád biztos, hogy nagy létszámmal buzdít majd bennünket, de nagyon szeretnénk, ha régi szurkolóink is visszatalálnának hozzánk.

Aprópó! Biztos, hogy sokan látták már, hogy egy remek bevonuló videók van, amivel kezdődik a meccs. Ezt péntek este a közösségi felületeinken (Facebook és Instagram) megmutatjuk majd nektek, de élőben ez még szuperebb.

Nagyon készülünk a Rangadóra! Minden nap jövünk interjúkkal: Kiss Csaba vezetőedző, Lehmann István másodedző, Sánta Dániel és Kürti Dominik is elmondja, hogy mit vár a Szentes elleni meccstől, illetve üzen majd nektek.

Mi már számoljuk vissza a napokat. Már csak 5 nap és találkozunk. Zúgjon a Tiszavirágban, hogy „Hajrá, Szeged!”