TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton újból itthon. Jön a bajnoki címvédő Fradi!

 
21 jan 2021

Szombaton 16 órakor újból hazai medencében szállunk harcba az E.ON OB I-es bajnokságban. Zárt kapus meccsen a bajnoki címvédő FTC-t fogadjuk.

Jön az év második fellépése, szombaton 16 órakor ismét az újszegedi sportuszodában játszunk az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. Zárt kapuk előtt fogadjuk a bajnoki címvédő Ferencvárosi Torna Club együttesét.

Kőkemény ellenféllel kell ismét megküzdenünk. Még úgyis, hogy a zöld-fehéreknél 5 játékos elkapta a koronavírust, így ők biztosan nem tudnak játszani ellenünk. A Fradi kerete még így is bombaerős, Európa egyik legjobb gárdája érkezik hozzánk. Célunk, hogy megnehezítsük a vendégek dolgát, minél szorosabb meccset játszani ellenük.

Mi keményen dolgoztunk a héten is, volt ebben erőnléti foglalkozás is, így a fizikai felkészítés is fontos szerepet kapott. Szerencsére mindenki rendben. Ezt mindig jó leírni, így Szabó Zoltán vezetőedző teljes kerettel tudott gyakorolni. Fontos számunkra ez a találkozó, hiszen a jelenlegi helyzetben nem tudunk edzőmeccseket játszani, így egy jó csapat ellen is élesben mérhetjük le, hogy hol tartunk, miben kell még fejlődnünk.