TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton Tavaszi Zue – meccsek, programok

 
20 márc 2023

Szombaton Tavaszi Zue néven egész napos sport- és egészségnapot szervezünk a Tiszavirág Sportuszodában.

Mi már számoljuk vissza a napokat. Bízunk benne, hogy ti is, hiszen izgalmas, programokkal teli nappal készülünk számotokra. Szombaton jön a Tavaszi Zue a Tiszavirág Sportuszodában. A sport és a egészség játssza majd a főszerepet, természetesen meccsekkel színesítve.

Korán kezdünk, így már érdemes lesz eljönni a startra, hiszen a BABY korosztály a szegedi fordulóban szerepel. Két csapatunk is van (SZVPS I. és SZVPS II.), és mindkettő két meccset játszik majd a bajnoki fordulóban.

Miért érdemes eljönni a Tavaszi Zue napra? Azért, mert például állapotfelmérés, különböző edzések színesítik a programot. Lesz vízilabdás tréning is. Bárki kipróbálhatja magát a medencében, az SZVPS mesterei adnak hozzá segítséget, így lehet majd passzolgatni, kapura lőni.

A Zue.hu Szegedi VE mestere, Kiss Csaba pedig előadást tart egy kis elemzéssel, illetve mesél majd a pályafutásáról, arról, hogy miért jó vízilabdásnak lenni.

16 órakor ünnepélyesen felavatjuk a Körtvélyessy Péter VIP-szektort.

17 órakor pedig jön a Zue.hu Szegedi VE–Pécs OB I-es bajnoki-mérkőzés, amelyen ezerrel lehet szurkolni.

Ugye, hogy remek kis programmal várunk benneteket? Gyere! Gyertek! Töltsünk el egy felejthetetlen napot a Tiszavirág Sportuszodában! Tavaszi Zue!

Az egész napra szóló belépő 1000 forintba kerül.